Mijn naam is Ryan van der Burgh en ik ben sinds februari werkzaam als consultant bij Student Consultant. Op dit moment ben ik bezig met mijn master Sustainable Finance in Maastricht. Hiervoor heb ik mijn bachelor Economics and Business Economics afgerond tevens aan de Universiteit van Maastricht. Tijdens deze studie heb ik een brede bedrijfseconomische achtergrond en interesse ontwikkeld. Naast mijn studie heb ik ook stage gelopen bij ABN-AMRO waar ik medeverantwoordelijk was voor het bepalen en controleren van de beleggingsstrategie van klanten. Dit stukje advies in combinatie met de theoretische achtergrond heeft voor mijn interesse in consultancy gezorgd.

Student Consultant heeft een breed scala aan projecten in verschillende sectoren. Daarnaast treed ik ook echt in dienst en ben ik dus onderdeel van een team met alleen maar consultants. Deze twee factoren waren voor mij doorslaggevend in mijn keuze voor Student Consultant. Zo kan ik dus veel praktijkervaring opdoen en tegelijkertijd ben ik onderdeel van een leuk team!

Ik heb een ondernemend en assertief karakter. Door mijn doorzettingsvermogen, proactieve handelen en flexibiliteit zorg ik er samen met mijn team voor dat projecten succesvol worden afgesloten.

Opleiding:

  • BSc Economics & Business Economics
  • MSc Sustainable Finance

Organisatorische functie:

  • Acquisitie