Mijn naam is Sander de Witte en ik werk sinds februari 2023 bij Student Consultant. Hiervoor heb ik de bachelor Business Economics afgerond op de Radboud Universiteit Nijmegen. Binnen deze bachelor heb ik ook een schakelprogramma Economie & Recht gevolgd, waar ik zo geïnteresseerd in was dat ik nu in deeltijd de bachelor Rechtsgeleerdheid afmaak. Tijdens de studie Business Economics heb ik veel geleerd over een breed scala aan aspecten binnen de bedrijfskunde. Daarnaast leer ik binnen de studie Rechtsgeleerdheid om met een juridische blik naar casussen te kijken. 

Om deze theoretische kennis in de praktijk toe te passen ben ik de uitdaging aangegaan bij Student Consultant. Student Consultant biedt de kans om met grote bedrijven te werken en professionele skills op te doen binnen het gebied van consultancy, iets waar ik enthousiast over ben. Door samen te werken met externe bedrijven en andere consultants hoop ik nieuwe vaardigheden op te doen en mezelf te ontwikkelen als persoon. 

Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan met verschillende soorten projecten om in diverse bedrijfstakken veel te leren over het consultancy vak. 

Opleiding:

  • BSc Business Economics
  • BSc Rechtsgeleerdheid

Organisatorische functie:

  • Marketing