Mijn naam is Sjoerd Flippo en sinds december ben ik werkzaam als consultant bij Student Consultant. Momenteel ben ik bezig met de bachelor Economics and Business Economics aan Maastricht University. Voor ik bij Student consultant kwam werken heb ik een jaar bij Lyceo gewerkt, die gespecialiseerd zijn in examentrainingen, huiswerkbegeleiding en bijles voor middelbare scholieren. Ik gaf hier trainingen en bijles in economie en wiskunde. De interesse in consultancy komt door de combinatie van mijn theoretische kennis en praktijkervaringen.

De reden waarom ik bij Student Consultant ben komen werken, is de diversiteit in de projecten. Deze projecten zorgen ervoor dat ik veel ervaring op doe in economische gerelateerde vraagstukken. Door de uiteenlopende projecten kan ik mijzelf ook tevens oriënteren op wat ik wil gaan doen na het afronden van mijn studie. Bij Student Consultant, wil ik mij graag verder ontwikkelen door de theoretische kennis toe te passen in de praktijk.

Ik ben een kritische denker, die gestructureerd te werk gaat en resultaat gericht. Onder toeziend oog van consultants van L&vS Group zorg ik ervoor dat mijn projecten met kwaliteit worden afgeleverd. Ik kijk dan ook naar uit om uitdagende projecten te ondernemen en samen te werken met de studenten bij Student Consultant.

Opleiding:

  • BSc Economics & Business Economics

Organisatorische functie:

  • Talent Experience