Mijn naam is Sophie van Duin en ik ben sinds september werkzaam bij Student Consultant. Ik doe momenteel de master Text Mining aan de Vrije Universiteit Amsterdam, waarbij ik me bezig hou met Artificial Intelligence binnen het taaldomein. Hiervoor werk ik veel met data en het leek me interessant om naast mijn studie relevante werkervaring op te doen waarbij ik mijn vaardigheden in de praktijk kan toepassen. 

Bij Student Consultant krijg ik de kans om als consultant uiteenlopende projecten op te pakken, op het gebied van zowel data als business. Zo kan ik al tijdens m’n studie een kijkje nemen in verschillende keukens en daar ook daadwerkelijk waardevolle projecten draaien. Daarnaast worden we goed begeleid door gerenommeerde consultancykantoren en krijgen we veel verschillende trainingen, op deze manier kan ik me zowel op professioneel als persoonlijk vlak verder ontwikkelen.

Opleiding:

  • BSc Communicatieen Informatiewetenschappen
  • MSc Text Mining

Organisatorische functie:

  • Acquisitie