Hallo allemaal, ik ben verheugd om mezelf voor te stellen als de nieuwe student consultant in dit bedrijf. Ik ben momenteel bezig met mijn Master Econometrie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, nadat ik mijn Bachelor in Civiele Techniek heb behaald aan de TU Delft. 

Naast mijn interesse in econometrie en civiele techniek, ben ik ook zeer gepassioneerd over programmeren en het toepassen van deze vaardigheden in de data kant van consultancy. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in het gebruik van data en statistieken om belangrijke zakelijke beslissingen te ondersteunen en ik kijk ernaar uit om deze vaardigheden verder te ontwikkelen tijdens mijn tijd als student consultant. 

Ik ben vastbesloten om mezelf te blijven ontwikkelen en te groeien op meerdere vlakken tijdens mijn tijd hier. Ik kijk er naar uit om samen te werken met de andere consultants in dit bedrijf en waardevolle bijdragen te leveren aan de projecten waarbij ik betrokken zal zijn. Bedankt voor deze kans en ik ben klaar om aan de slag te gaan! 

Opleiding:

  • BSc Civiele Techniek
  • MSc Econometrie

Organisatorische functie:

  • Acquisitie