Ik ben Steyn Oversteegen en ik ben in april begonnen bij Student Consultant. Tijdens mijn bachelor econometrie heb ik een brede wiskundige basis gelegd en geleerd om deze toe te passen op verschillende vlakken. Deze basis ben ik nu aan het specialiseren op het gebied van finance en risicomanagement met de master Quantitative Finance and Actuarial Science aan Tilburg University. Naast mijn studie ben ik actief geweest in commissies bij verschillende verenigingen, waarbij ik met verschillende groepen heb samengewerkt voor de organisatie en uitvoering van uiteenlopende projecten en evenementen. Dit aspect in combinatie met een passie voor het oplossen van complexe (wiskundige) vraagstukken hebben gezorgd voor mijn interesse in consultancy. Vooral financieel en actuarieel advies spreken mij erg aan.

Ik heb voor Student Consultant gekozen omdat zij mij een functie konden bieden die consultancy combineerde met mijn interesse- en vakgebied. Hiermee kreeg ik de kans om in mijn vakgebied al ervaring op te doen naast mijn studie en hierbij ook mezelf persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen.

Met een nuchtere blik en analytisch vermogen ga ik zorgvuldig en oplossingsgericht te werk. Ik werk graag aan complexe problemen en onder begeleiding van ervaren consultants van de L&vS Group zorg ik dat deze bekwaam worden verholpen. Ik heb er erg veel zin in om aan de slag te gaan met het gedreven team bij Student Consultant!

Opleiding:

  • BSc Econometrie
  • MSc Quantitative Finance & Actuarial Science

Organisatorische functie:

  • Human Capital