Ik ben Stijn Diemel en ik ben sinds oktober werkzaam bij Student Consultant. Momenteel ben ik derdejaars bachelor student Data Science aan de TU Eindhoven/Tilburg University. Tijdens mijn studie heb ik naast theorievakken ook al veel projectenvakken gehad. Deze projecten hebben me geleerd hoe je de theorie in praktijk toepast en hoe je efficiënt met een team werkt aan een groot project. Tijdens deze projecten ben ik er ook achter gekomen dat ik het erg leuk vind om aan data science gerelateerde vraagstukken te werken. Dat is dan ook een van de redenen dat ik me bij Student Consultant heb aangesloten, om meer van zulke projecten te kunnen doen.

Naast mijn studie wilde ik graag mijn soft skills verder ontwikkelen en beter kennis maken met consultancy. Student Consultant trok mij dus ook vanwege de vele trainingen en de begeleiding van ervaren consultants die ze bieden.

Ik ben dus enthousiast om mijn opgedane kennis over data science in te kunnen zetten tijdens projecten en mijzelf verder te ontwikkelen bij Student Consultant.

Opleiding:

  • BSc Data Science

Organisatorische functie:

  • Talent Experience