Wil jij je studententijd maximaal benutten en relevante werkervaring opdoen als consultant middels een flexibele bijbaan naast je studie? Ben jij een ambitieuze bedrijfskundige of data-gerelateerde student, die op zoek is naar een uitdaging? Dan zijn wij de perfecte match!

Wie zijn wij?

Student Consultant is een adviesbureau dat volledig wordt gerund door meer dan 50 ambitieuze studenten. Wij voeren zelfstandig consultancy projecten uit én ondersteunen projecten van zowel consultancy kantoren als de grootste bedrijven van Nederland. Wij werken in diverse en multidisciplinaire teams, waarbij wij worden begeleid door ervaren consultants. Zo kunnen wij veel van elkaar leren en houden we een kritische blik!

Student Consultant is een startup en streeft ernaar om in 2025 hét studentenadviesbureau van Nederland zijn. Wij werken hard om onze visie; “Alle ambitieuze studenten een voorsprong geven op een impactvolle carriere” te realiseren. Jij werkt hier proactief aan mee door het uitvoeren van interne werkzaamheden en consultancy projecten op het gebied van o.a. strategie, data, IT en finance.

Stel ons je vragen!

Wil jij meer weten over werken bij Student Consultant? Plan dan een digitale kop koffie in met een van onze student consultants. Weet jij al zeker dat jij ons wilt komen versterken? Solliciteer dan direct!

Reno Kochanowski
Managing Partner / Co-Founder