Mijn naam is Sybe Bouman, en ik ben sinds eind augustus in dienst als consultant bij Student Consultant. Ik studeer International Business Administration aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en ik zit nu in het tweede jaar. Tijdens deze studie ontwikkel ik een zeer brede bedrijfskundige kennis, met de focus op het internationale bedrijfsleven. Daarnaast werkt ik veel samen in teams met studenten van over de hele wereld, wat mij zeer internationaal georiënteerd maakt.

Ik heb voor Student Consultant gekozen om mijn Academische vaardigheden direct in de praktijk te kunnen toepassen. Door de combinatie van een interne functie, en het meewerken aan uiteenlopende projecten, leer ik bij Student Consultant enorm veel op het gebied van consultancy.

Ik heb een passie voor Strategie en Finance, maar mijn interesse is zeer breed. Na het begeleiden en adviseren van een Start-Up uit Singapore en mijn studievereniging STAR geadviseerd te hebben op het gebied van innovatie, is mijn interesse in Consultancy enorm gegroeid. Als consultant hoop ik door mijn combinatie van goede soft skills en uitstekende academische vaardigheden aan elk bedrijf waar ik voor werk veel waarde toe te mogen voegen.

Opleiding:

  • BSc International Business Administration

Organisatorische functie:

  • Business Development Director

 

Sybe van Student Consultant