Ik ben Thom Zoomer. Naast studeren werk ik sinds Maart bij Student Consultant. Ik studeer Entrepreneurship & Business Innovation aan de Tilburg Universiteit, waar de focus ligt op innovatieve manieren om bedrijven te starten en te runnen, en problemen op creatieve manieren op te lossen. Door de hands-on mentaliteit en de interessante projecten binnen de opleiding ben ik erachter gekomen dat ik er heel veel energie uit haal om samen met anderen tot prachtige ideeën te komen en deze ideeën uit te werken.

Ik heb bij Student Consultant de kans om mijn passie en interesses volledig achterna te gaan. Samen met L&VS en de geweldige klanten waar wij mee in contact staan kan ik mezelf uitdagen en nieuwe problemen oplossen. Naast dat ik bij Student Consultant veel ervaring opdoe, vind ik het ook mooi dat ik actief bij kan dragen aan het verder brengen van onze organisatie. Ik heb veel kansen om initiatieven uit te werken en mezelf te ontwikkelen.

Ik heb er het volle vertrouwen in dat ik in de komende periode bij Student Consultant verschillende en uitdagende projecten aan kan pakken, en kennis kan maken met gemotiveerde (Student) consultants en bedrijven!

Opleiding:

  • BSc Entrepreneurship & Business Innovation

Organisatorische functie:

  • Talent Experience
Thom van Student Consultant