Mijn naam is Tim van der Linden en ik ben sinds augustus werkzaam als consultant bij Student Consultant. Op dit moment studeer in het Entrepreneurship track van de master Strategic Management aan Tilburg University. Dit programma concentreert zich op strategiebepaling en strategische beslissingen met daarbij extra aandacht voor kansen en uitdagingen op het gebied van ondernemerschap. Voor deze studie heb ik de bachelor International Business Administration afgerond, waardoor ik een brede basis heb gelegd op de gebieden van finance, accounting, marketing en management. Deze academische kennis wil ik graag in de praktijk brengen in de consultancy sector.

Ik heb voor gekozen om voor Student Consultant te gaan werken, omdat ik mezelf graag verder wil ontwikkelen op professioneel vlak naast mijn studie. De variatie in projecten en sectoren spreken mij erg aan en geven mij de kans om mezelf te oriënteren op een carrière in de consultancy sector. Daarnaast bieden de externe trainingen en de samenwerking met de L&vS groep waardevolle ondersteuning tijdens projecten.

Ik zou mezelf omschrijven als iemand die graag het initiatief neemt en nauwkeurig te werk gaat. Daarnaast werk in graag in teamverband en staan kwaliteit en resultaatgerichtheid hoog in het vaandel. Daarom kijk ik er enorm naar uit om samen te werken met het ambitieuze team van topstudenten van Student Consultant.

Opleiding:

  • BSc International Business Administration
  • MSc Strategic Management

Organisatorische functie:

  • Managing Director

 

Tim van Student Consultant