Mijn naam is Youri Staal en ik ben sinds februari 2022 werkzaam bij Student Consultant. Ik volg op dit moment de master Marketing Management aan de universiteit van Tilburg. Voor mijn master heb ik vier jaar de hbo-opleiding Bedrijfskunde gevolgd in Zeeland, waar ik oorspronkelijk vandaan kom. Na mijn hbo-opleiding ben ik via de pre-master doorgestroomd naar de master, waar ik ongeveer in februari 2023 mee klaar zal zijn.

Na drie jaar lang als teamleider bij de Albert Heijn te hebben gewerkt, heb ik afgelopen februari de overstap gemaakt naar Student Consultant. Ik heb voor Student Consultant gekozen, omdat zij me de kans kunnen geven mezelf te ontwikkelen zowel als persoon en als consultant. Ik kijk enorm uit naar mijn tijd bij Student Consultant en ik ben vastberaden om mooie projecten te volbrengen samen met mijn collega consultants en de begeleidende consultants van BluPoint.

Wat ik leuk vind aan consultancy is de grote diversiteit in bedrijven en projecten. Het mogen werken met verschillende klanten en uiteenlopende projecten, zorgt ervoor dat ik altijd energie en plezier uit mijn werkzaamheden haal. Met mijn analytische vaardigheden en een procesgerichte visie, zorg ik ervoor dat projecten met een hoge kwaliteit worden afgeleverd om zo de klant tevreden te stellen.

Opleiding:

  • HBO Bedrijfskunde
  • MSc Marketing Management

Organisatorische functie:

  • Marketing

 

Youri van Student Consultant