Mijn naam is Zara Schellekens, en sinds mei werk ik als consultant bij Student Consultant. Op dit moment ben ik een tweedejaars International Business Administration student aan Tilburg Universiteit. Mijn studie is erg breed waardoor ik de mogelijkheid heb om echt te ontdekken wat ik leuk vind. Daarnaast ontwikkel je gevarieerde skills die je op veel vlakken kunt gebruiken en combineren. Vooral de project management vakken, culturele vakken en strategische vakken spreken me aan. Tijdens mijn studie begon ik dan ook steeds meer interesse te kweken voor consultancy omdat dit ook zo gevarieerd is. Daarnaast geeft het de mogelijkheid om de verschillende strategieën en gevarieerde kennis te combineren om zo problemen op te lossen. Studie gaat voor mij niet alleen om vakken volgen, maar ook om het ontwikkelen van soft skills. Daarom ben ik ook actief bij een aantal activiteiten naast mijn studie, zoals een commissie, om mijn social skills en soft skills te ontwikkelen.
 
Ik heb gekozen voor Student Consultant omdat het een kans is om de kennis die je leert ook meteen toe te passen in een fijne werksfeer. Doordat ik de kennis die ik heb opgedaan echt in de praktijk moet gebruiken, verwacht ik dat ik veel sneller ga groeien en de kennis niet ga vergeten. Daarnaast zullen de trainingen die aangeboden worden en het werk in HR mijn skill set verder uitbreiden

Ik ben iemand die graag uit mijn comfort zone komt om zo dingen te kunnen ontdekken. Daarnaast vind ik het leuk om de problemen zoals een puzzel op te lossen op originele manieren. Ik kan dan ook niet wachten om meer te leren over consultancy en om problemen van verschillende kanten te bekijken, onderzoeken en op te lossen. Kortom, Ik ben enthousiast over de komende periode, om te werken aan verschillende projecten bij Student Consultant en te groeien op verschillende vlakken.

Opleiding:

  • BSc International Business Administration

Organisatorische functie:

  • Human Capital

 

Zara van Student Consultant