Student Consultant

Student Consultant

Developing the Future of Consulting.

Student Consultant

Student Consultant is een adviesbureau gerund door ruim 75 ambitieuze student consultants. Wij werken hard aan onze purpose ‘Developing the Future of Consulting’. Wij bieden innovatief bedrijfsadvies aan organisaties én ontwikkelen student consultants om een voorsprong te bieden op weg naar een impactvolle carriere. 

Lees meer Contact opnemen

0

Ambitieuze studenten

0

Afgeronde Projecten

0

Alumni

Consultancy

Wij nemen de regie over projecten om vraagstukken van organisaties te beantwoorden. Wij stellen een plan van aanpak op en voeren het project zelfstandig uit.

Consultancy as a service

Wij stellen de actuele academische kennis van onze student consultants beschikbaar op een as-needed basis. Zo voeren wij tijdsintensieve analyses uit en ondersteunen wij projecten.

Wat wij doen

Ons team bestaat uit student consultants van diverse disciplines, wat het mogelijk maakt om hoogwaardig bedrijfsadvies te kunnen bieden aan een breed scala van organisaties. Wij bieden consultancy en consultancy as a service aan, waardoor wij flexibel kunnen inspelen op de specifieke wensen en eisen van onze opdrachtgevers.

Sectoren Capabilities

Wat zijn de core strengths van onze student consultants?

 • Icon Exploratieve Onderzoeken

  Frisse blik

  Student Consultant biedt vernieuwende inzichten door middel van een fris perspectief.

 • Icon Ai

  Up-to-date academische kennis

  Doordat onze student consultants universitaire studenten zijn beschikken zij over up-to-date academische kennis.

 • Icon Strategie

  Zelfstandigheid & Kwaliteit

  Student Consultant biedt zelfstandigheid en kwaliteit door trainingen en coaching van ervaren consultants.

Student Consultant Mathijs

Daag ons uit

Heb jij een uitdagend vraagstuk of project waar je het scherpe en vernieuwende perspectief van onze student consultants op los wilt laten? Of heb jij behoefte aan energieke student consultants om jouw projecten extra capaciteit te geven? Neem contact met ons op en dan kijken we samen hoe we jouw vraagstuk kunnen beantwoorden!

Uitdagen
Inschrijven nieuwsbrief