Sfeerfoto: Student Consultants in overleg

Student Consultant is een consultancy bedrijf gerund door meer dan 50 studenten. Ons doel is studenten een opstapje te geven voor de start van hun carriére én bedrijfsimplicaties verhelpen door het bieden van vakkundig advies met een frisse blik. Student Consultant is opgericht in 2021 door Jorick Schilken en Reno Kochanowski, met als visie “Alle ambitieuze studenten een voorsprong geven op een impactvolle carriére”.

Ons team bestaat uit studenten van diverse disciplines, wat het mogelijk maakt om hoogwaardig advies te kunnen bieden aan een breed scala van bedrijven. Wij bieden consultancy en consultancy-as-a-service aan, waardoor wij flexibel kunnen inspelen op de specifieke wensen en eisen van onze klanten. Door onze unieke aanpak zijn wij in staat om snel en efficiënt resultaten te bereiken voor onze klanten, terwijl wij tegelijkertijd onze studenten de kans geven om hun vaardigheden en kennis te verbeteren. Hierdoor kunnen onze studenten zich ontwikkelen tot professionele consultants, die in staat zijn om bedrijven op hoogwaardig niveau te adviseren.

Sinds de oprichting zijn we hard gegroeid met studenten in dienst door heel Nederland en het succesvol afronden van veel grote projecten. Bij Student Consultant staan kwaliteit en professionaliteit voorop. Onze studenten worden naast de gevolgde core-trainingen steeds verder ontwikkeld met maandelijkse trainingen van hoogwaardige consultancy bedrijven en begeleiding door evaren consulants, wat ervoor zorgt dat onze focus op kwaliteit gewaarborgd wordt. Wij zijn er trots op dat wij een bijdrage kunnen leveren aan de groei en ontwikkeling van bedrijven, terwijl wij tegelijkertijd onze studenten de kans geven om zich te ontwikkelen tot succesvolle consultants.

Voor studenten

Student Consultant is een adviesbureau volledig gerund door ruim 50 ambitieuze studenten. Wij voeren zelfstandig consultancy projecten uit én ondersteunen projecten van zowel consultancy kantoren als de grootste bedrijven van Nederland. Wij werken in diverse en multidisciplinaire teams, waarbij wij worden begeleid door ervaren consultants.

Student Consultant is een startup en streeft ernaar om in 2025 hét studentenadviesbureau van Nederland zijn. Wij werken hard om onze visie; “Alle ambitieuze studenten een voorsprong geven op een impactvolle carriere” te realiseren.

Student Consultants tijdens een van onze strategiesessies

Voor organisaties

Student Consultant is een adviesbureau volledig gerund door ruim 50 ambitieuze studenten. Wij leveren een breed scala aan consultancy diensten wanneer een scherp en vernieuwend perspectief nodig is. Ook stellen wij de actuele academische kennis van onze student consultants beschikbaar op een as-needed basis met ons Consultancy as a Service model.

Student Consultants tijdens projectplanning