Heerschap Groep

 

Verhogen klantbinding

Onze student consultants hebben Heerschap Groep geholpen bij het verhogen van de klantbinding. Heerschap Groep is een franchise me 6 Albert Heijn winkels. Ten tijde van het project was de organisatie bezig met de overstap van de Jumbo formule naar de Albert Heijn formule. Nadat ze iedereen Jumbo fans hadden gemaakt was het nu taak om ze Albert Heijn fans te maken. Onze student consultants hebben hier middels 2 manieren aan bijgedragen:

 1. Om klanten fan te maken hebben wij professionele rondleidingen in de winkel georganiseerd. Dit betreft de planning en uitvoering, maar ook een uitgebreide opzet en een marketingplan, waarbij bijvoorbeeld samenwerkingen zijn aangegaan met de dorps-/wijkraden.
 2. Daarnaast hebben wij een werkwijze opgezet en uitgevoerd om de zelfscan te promoten binnen de winkels. Hiervoor is een plan opgezet, werving & selectie van een promotieteam uitgevoerd, en zijn resultaten van het zelfscangebruik inzichtelijk gemaakt en gemonitord. 
Ontwerp Zonder Titel (25)
 • Icoon met drie personen en een idee

  Frisse blik

  Student Consultant biedt vernieuwende inzichten door middel van een fris perspectief.

 • Icoon Ai

  Up-to-date academische kennis

  Doordat onze student consultants universitaire studenten zijn beschikken zij over up-to-date academische kennis.

 • Icoon cijfers presenteren

  Zelfstandigheid & Kwaliteit

  Student Consultant biedt zelfstandigheid en kwaliteit door trainingen en coaching van ervaren consultants.

Student Consultant Mathijs Krol

Daag ons uit

Heb jij een uitdagend vraagstuk of project waar je het scherpe en vernieuwende perspectief van onze student consultants op los wilt laten? Of heb jij behoefte aan energieke student consultants om jouw projecten extra capaciteit te geven? Neem contact met ons op en dan kijken we samen hoe we jouw vraagstuk kunnen beantwoorden!

Uitdagen
Inschrijven nieuwsbrief