Retail & Consumer

 

Retail & Consumer

De retail & consumer sector is een dynamische omgeving, waarin consumententrends voortdurend veranderen. Daarnaast wordt de sector geconfronteerd met de toenemende invloed van AI en digitalisering op gebieden zoals marketing en supply chain. Als Student Consultant zijn we de ideale partner om bedrijven in deze sector te begeleiden bij deze moderne uitdagingen. Onze innovatieve aanpak en actuele kennis dragen bij aan frisse en vernieuwende oplossingen binnen uw organisatie. We streven ernaar om efficiënte en doeltreffende oplossingen te bieden, zodat uw organisatie kan gedijen in deze dynamische sector.

Inflatie in de retail
In November 2023 hebben we binnen Student Consultant ook een onderzoek gedaan naar een grote uitdaging in de retailsector, namelijk inflatie. Meer over dit onderzoek kun je hieronder lezen!

Onderzoek inflatie retail Contact opnemen
Drie Student Consultants brainstormen aan tafel op het hoofdkantoor in Tilburg
Consultancy

Wij nemen de regie over projecten om vraagstukken van organisaties te beantwoorden. Wij stellen een plan van aanpak op en voeren het project zelfstandig uit.

Consultancy as a service

Wij stellen de actuele academische kennis van onze student consultants beschikbaar op een as-needed basis. Zo voeren wij tijdsintensieve analyses uit en ondersteunen wij projecten.

Wat wij doen

Ons team bestaat uit studenten van diverse disciplines, wat het mogelijk maakt om hoogwaardig advies te kunnen bieden aan een breed scala van bedrijven. Wij bieden consultancy en consultancy as a service aan, waardoor wij flexibel kunnen inspelen op de specifieke wensen en eisen van onze klanten.

Sectoren Capabilities
Student Consultant Mathijs Krol

Daag ons uit

Heb jij een uitdagend vraagstuk of project waar je het scherpe en vernieuwende perspectief van onze student consultants op los wilt laten? Of heb jij behoefte aan energieke student consultants om jouw projecten extra capaciteit te geven? Neem contact met ons op en dan kijken we samen hoe we jouw vraagstuk kunnen beantwoorden!

Uitdagen
Inschrijven nieuwsbrief