Solliciteren

Het sollicitatieproces

Ronde 1: Papieren ronde

Bij de papieren ronde hoef je alleen een aantal documenten op te sturen. We ontvangen graag je cijferlijst, CV en motivatiebrief! Je kan deze documenten gedurende het hele jaar opsturen. Wij nemen deze zo snel mogelijk, maar uiterlijk na het verstrijken van de sollicitatiedeadline, in behandeling.

Online case interview training

Als je de papieren ronde door bent volgen er 2 fysieke sollicitaties. Maar voordat die plaatsvinden organiseren we eerst nog een case interview training. In deze training leggen we je het vervolg van het sollicitatieproces duidelijk uit zodat jij je hierop kan voorbereiden. Op deze manier kan je je optimaal voorbereiden voor de sollicitaties die nog komen!

Ronde 2: Case interview

De officiële 2e ronde van het sollicitatieproces vindt fysiek plaats op een aangewezen locatie. Voor hubs Nijmegen/Wageningen en Tilburg vindt deze ronde plaats op ons kantoor. Deze ronde bestaat uit een fit interview en het oplossen van een business/data case, afhankelijk van je studieachtergrond.

Ronde 3: Back of the envelope case

De laatste ronde vindt ook fysiek plaats op een aangewezen locatie of op een van onze kantoren. In deze ronde vindt nogmaals een fit interview plaats, ditmaal met de hub manager van jouw betreffende hub. Daarna los je een back of the envelope case op. Wat je hiervan kan verwachten wordt duidelijk uitgelegd in de case interview training!


Voldoe je aan de volgende vereisten? Solliciteer dan nu!

 

Check Wit
Nederlands sprekend
Check Wit
20 uur per week beschikbaar
Check Wit
Minimaal 60EC op WO niveau / Gestart met pre-master
Check Wit
Beschikbaarheid van minimaal 12 maanden (excl. eventuele exchanges)
Inschrijven nieuwsbrief