Financiële Dienstverlening

 

Financiële
Dienstverlening

Binnen de financiële dienstverlening legt Student Consultant speciale nadruk op het leveren van oplossingen die volledig zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Deze sector staat voor unieke uitdagingen, waaronder het naleven van nieuwe regelgeving omtrent pensioenen en de toenemende invloed van AI en digitalisering. Met onze grondige kennis en vernieuwende aanpak van deze actuele vraagstukken, zijn wij de ideale partner voor bedrijven binnen de financiële dienstverlening. We begrijpen de complexiteit van de financiële sector en streven ernaar om efficiënte en effectieve oplossingen te bieden die uw organisatie vooruithelpen, ook met het oog op de toekomst.

Contact opnemen
Twee Student Consultants in gesprek met elkaar op het hoofdkantoor in Tilburg

Datagedreven procesanalyse

Het doel van dit project was om specifieke interne processen te analyseren. Aan de hand van deze analyse worden waardevolle inzichten gevisualiseerd en gecommuniceerd met de relevante werknemers. De analyse en dashboarding werkzaamheden hebben als doel APG te assisteren om een meer datagedreven organisatie te worden. De belangrijkste stappen van dit project waren de analyse van de processen, het dataminen van deze procesdata en het bouwen van dashboards om de resultaten te communiceren en visualiseren. Voor deze taken hebben we Celonis ingezet, een geavanceerde tool voor procesanalyse en dashboardcreatie.

Overzicht van alle cases
Consultancy

Wij nemen de regie over projecten om vraagstukken van organisaties te beantwoorden. Wij stellen een plan van aanpak op en voeren het project zelfstandig uit.

Consultancy as a service

Wij stellen de actuele academische kennis van onze student consultants beschikbaar op een as-needed basis. Zo voeren wij tijdsintensieve analyses uit en ondersteunen wij projecten.

Wat wij doen

Ons team bestaat uit studenten van diverse disciplines, wat het mogelijk maakt om hoogwaardig advies te kunnen bieden aan een breed scala van bedrijven. Wij bieden consultancy en consultancy as a service aan, waardoor wij flexibel kunnen inspelen op de specifieke wensen en eisen van onze klanten.

Sectoren Capabilities
Student Consultant Mathijs Krol

Daag ons uit

Heb jij een uitdagend vraagstuk of project waar je het scherpe en vernieuwende perspectief van onze student consultants op los wilt laten? Of heb jij behoefte aan energieke student consultants om jouw projecten extra capaciteit te geven? Neem contact met ons op en dan kijken we samen hoe we jouw vraagstuk kunnen beantwoorden!

Uitdagen
Onderzoek publieke sector