ICT consultancy

 

ICT &
Telecom

Bij Student Consultant zijn we toegewijd om bedrijven in de ICT- en telecomsector te ondersteunen bij het navigeren door technologische veranderingen en concurrentiedruk. Onze gespecialiseerde consultancy diensten zijn gericht op het verbeteren van netwerkinfrastructuren, implementeren van technologieën en optimaliseren van digitale processen. Met een innovatieve aanpak helpen we bedrijven groeien, innoveren en succesvol zijn in de snel evoluerende wereld van ICT en telecom.

Contact opnemen
Vrouwelijke Student Consultant leidt vergadering op het hoofdkantoor in Tilburg

Ondersteuning systeemmigratie

Een van onze Student Consultants heeft ondersteuning verleend aan het Corporate Procurement Office van KPN tijdens de hyper-care fase van een omvangrijke systeemmigratie binnen de inkoopafdeling. KPN is marktleider op het gebied van telecommunicatie en IT binnen Nederland met diensten zoals telefonie, data en televisie. Het bedrijf doet dit niet alleen voor particuliere en zakelijke kanten, maar ook voor telecomproviders. 

Overzicht van alle cases
Consultancy

Wij nemen de regie over projecten om vraagstukken van organisaties te beantwoorden. Wij stellen een plan van aanpak op en voeren het project zelfstandig uit.

Consultancy as a service

Wij stellen de actuele academische kennis van onze student consultants beschikbaar op een as-needed basis. Zo voeren wij tijdsintensieve analyses uit en ondersteunen wij projecten.

Wat wij doen

Ons team bestaat uit studenten van diverse disciplines, wat het mogelijk maakt om hoogwaardig advies te kunnen bieden aan een breed scala van bedrijven. Wij bieden consultancy en consultancy as a service aan, waardoor wij flexibel kunnen inspelen op de specifieke wensen en eisen van onze klanten.

Sectoren Capabilities
Student Consultant Mathijs Krol

Daag ons uit

Heb jij een uitdagend vraagstuk of project waar je het scherpe en vernieuwende perspectief van onze student consultants op los wilt laten? Of heb jij behoefte aan energieke student consultants om jouw projecten extra capaciteit te geven? Neem contact met ons op en dan kijken we samen hoe we jouw vraagstuk kunnen beantwoorden!

Uitdagen
Inschrijven nieuwsbrief