Consultancy Bouw

 

Bouw, Productie en Technieksector

Bij Student Consultant zijn we gespecialiseerd in het bieden van oplossingen voor de bouw-, productie- en technieksector. Deze sector wordt geconfronteerd met unieke uitdagingen zoals het beheren van complexe projecten, het waarborgen van veiligheid en naleving, en het behalen van duurzaamheidsdoelen. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen om deze uitdagingen te overwinnen en succes te stimuleren. Onze expertise en innovatieve aanpak maken ons de ideale partner voor bedrijven in de bouw-, productie- en technieksector.

Contact opnemen
Student Consultant bezig met desk research op het hoofdkantoor in Tilburg

Data infrastructuur analyse

Met 1200 medewerkers is Rockwool is op dit moment de wereldwijde marktleider op het gebied van steenwool. Rockwool had behoefte aan advies op het gebied van hun data infrastructuur. Het bedrijf wilde graag meer data-gedreven worden, maar wist nog niet hoe. Om de opties voor Rockwool naar voren te brengen hebben onze consultants eerst de volledige infrastructuur van Rockwool geïnventariseerd en geanalyseerd op kansen voor verbetering. Vervolgens zijn interviews afgenomen met de medewerkers om te bepalen waar in de dataprocessen de grootste kansen lagen. 

Overzicht van alle cases
Consultancy

Wij nemen de regie over projecten om vraagstukken van organisaties te beantwoorden. Wij stellen een plan van aanpak op en voeren het project zelfstandig uit.

Consultancy as a service

Wij stellen de actuele academische kennis van onze student consultants beschikbaar op een as-needed basis. Zo voeren wij tijdsintensieve analyses uit en ondersteunen wij projecten.

Wat wij doen

Ons team bestaat uit studenten van diverse disciplines, wat het mogelijk maakt om hoogwaardig advies te kunnen bieden aan een breed scala van bedrijven. Wij bieden consultancy en consultancy as a service aan, waardoor wij flexibel kunnen inspelen op de specifieke wensen en eisen van onze klanten.

Sectoren Capabilities
Student Consultant Mathijs Krol

Daag ons uit

Heb jij een uitdagend vraagstuk of project waar je het scherpe en vernieuwende perspectief van onze student consultants op los wilt laten? Of heb jij behoefte aan energieke student consultants om jouw projecten extra capaciteit te geven? Neem contact met ons op en dan kijken we samen hoe we jouw vraagstuk kunnen beantwoorden!

Uitdagen
Inschrijven nieuwsbrief