Overig

 

Overig

Bij Student Consultant zijn we altijd klaar voor een uitdaging. Staat uw industrie er niet tussen, geen probleem! Ons segment “Overig” omvat pilotprojecten of projecten bij segmenten buiten onze focus. Ons ondernemende karakter en onze “can do” mentaliteit stellen ons in staat om innovatieve oplossingen te vinden voor complexe problemen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en ontdek hoe Student Consultant jou kan helpen om succesvol te zijn.

Contact opnemen
Student Consultants in gesprek aan tafel op het hoofdkantoor in Tilburg

Business model opzetten en product positionering

Fusion Kinetic is een startup die een 100% recyclebare en multifunctionele fles ontwikkelt en halve finalist van de Philips Innovation Award 2020. Student Consultant heeft Fusion Kinetic geholpen een business model op te zetten en hun product optimaal te positioneren doormiddel van een marktanalyse.  

Overzicht van alle cases
Consultancy

Wij nemen de regie over projecten om vraagstukken van organisaties te beantwoorden. Wij stellen een plan van aanpak op en voeren het project zelfstandig uit.

Consultancy as a service

Wij stellen de actuele academische kennis van onze student consultants beschikbaar op een as-needed basis. Zo voeren wij tijdsintensieve analyses uit en ondersteunen wij projecten.

Wat wij doen

Ons team bestaat uit studenten van diverse disciplines, wat het mogelijk maakt om hoogwaardig advies te kunnen bieden aan een breed scala van bedrijven. Wij bieden consultancy en consultancy as a service aan, waardoor wij flexibel kunnen inspelen op de specifieke wensen en eisen van onze klanten.

Sectoren Capabilities
Student Consultant Mathijs Krol

Daag ons uit

Heb jij een uitdagend vraagstuk of project waar je het scherpe en vernieuwende perspectief van onze student consultants op los wilt laten? Of heb jij behoefte aan energieke student consultants om jouw projecten extra capaciteit te geven? Neem contact met ons op en dan kijken we samen hoe we jouw vraagstuk kunnen beantwoorden!

Uitdagen
Inschrijven nieuwsbrief