Inschrijven infoborrel

Inschrijven infoborrel

Infoborrel

18 april | 19:00 uur - 21:00 uur | Stadsherberg de Poshoorn

Registratie infoborrel

Ben jij geintereseerd in consultancy en/of Student Consultant, maar weet je niet precies wat het inhoudt? Ben je benieuwd naar hoe de typische dag van een van onze student consultants er uit ziet? Wil je weten wat Student Consultant uniek maakt en waarom onze student consultants gekozen hebben voor een carrière bij een van de snelstgroeiende studentenadviesbureaus van Nederland? Kom donderdag 18 april naar de infoborrel bij stadsherberg de Poshoorn van 19:00 tot 21:00 (Stationsstraat 47, Maastricht). De student consultants van Maastricht vertellen over hoe het is om te werken bij Student Consultant, onze afgeronde projecten en ons sollicitatietraject. Verder kan je alle vragen stellen die je hebt! Registreer je nu, dan zien we je graag op 18 april bij stadsherberg de Poshoorn. Tot dan! 

Inschrijfformulier infoborrel Maastricht

Inschrijfformulier infoborrel

Wat is je naam?
Welke studie doe je?
Wat is je e-mailadres?
Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, vul die dan hier in!

Heb je van tevoren al vragen? Neem gerust contact met ons op!

Contact Meer informatie Student Consultant

Door deel te nemen aan dit evenement geef je toestemming aan Student Consultant B.V. om foto's en video's van jou te maken. Deze media kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden, inclusief maar niet beperkt tot marketingmateriaal, sociale media, persberichten, en de website van Student Consultant B.V. Door deelname stem je ermee in dat Student Consultant B.V. het recht heeft om deze media te gebruiken zonder verdere toestemming te vragen of vergoeding te verstrekken. Als je niet (meer) akkoord gaat met het gebruik van afbeeldingen en/of video's waar jij op zichtbaar bent dan kan je dit kenbaar maken via een mail aan SCmarketing@student-consultant.nl. 

Door deel te nemen aan dit evenement ga je tevens akkoord met dat je e-mailadres gebruikt wordt voor contact over de infoborrel en voor het eenmalig nasturen van informatie.

Inschrijven nieuwsbrief