Nieuwe Student Consultants Nijmegen

Nieuwe student consultants Nijmegen

Boost your
  • Experience

18-03-2024

Nieuwe student consultants hub Nijmegen/Wageningen

Het is weer tijd voor een introductie van onze nieuwe student consultants! De toppers van deze week zijn van hub Nijmegen/Wageningen en willen zich graag even voorstellen aan jullie! 

Marijn van de Wiel
Onze eerste nieuwe student consultant is Marijn van de Wiel. Hij is een gedreven en nieuwsgierige student met affiniteit voor uitdagende vraagstukken. Tijdens zijn studie International Business heeft hij waardevolle ervaring opgedaan met het werken aan theoretische vraagstukken in teamverband. Marijn verlangde naar praktische ervaring en de uitdaging van complexe bedrijfskundige projecten en kwam zo bij Student Consultant terecht. 

Met een half jaar studie in Australië heeft Marijn heeft een half jaar in Australië gestudeerd, en heeft daarmee zijn kennis ontwikkeld op het gebied van internationale organisaties en culturele diversiteit. Verder droomt hij ervan om later een eigen onderneming te hebben! Daarnaast besteedt hij zijn vrije tijd graag aan een potje voetbal of een rondje hardlopen.  

Rick Teunissen
Onze tweede aanwinst is 
Rick Teunissen. Hij is een gedreven student met een brede interesse en een liefde voor sport. Zijn zoektocht naar een uitdagende baan binnen de consultancywereld, waarin hij zich verder wil ontwikkelen, bracht hem naar Student Consultant. 

De interesse van Rick in consultancy ontstond bij verschillende projecten tijdens zijn studie International Business aan de Radboud Universiteit.  Buiten zijn studie heeft hij extra consulting modules gevolgd. Daarnaast heeft Rick tijdens zijn uitwisseling naar Canada voor de Asper School of Business deelgenomen aan verschillende consultancyprojecten. Deze ervaringen hebben zijn passie voor het vak versterkt. Hij is een goede teamplayer en daarnaast ook erg precies in zijn werkzaamheden. Naast zijn studie en werkzaamheden bij Student Consultant heeft hij een passie voor zwemmen, zowel zelf zwemmen als coachen.  

Maarten van Craaikamp
Ook 
Maarten van Craaikamp komt ons versterken. Hij is een ambitieuze student met veel verschillende interesses. Door de ontwikkelingsmogelijkheden die Student Consultant biedt is hij nu bij ons werkzaam. Tijdens zijn studie Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit ontdekte hij zijn passie voor consultancy.  Als student consultant is Maarten geïnteresseerd in het analyseren van complexe problemen en het vinden oplossingen die echt het verschil maken. Naast zijn studie en werk bij Student Consultant, geniet Maarten van zijn vrije tijd op de tennisbaan.  

Boris Oostveen
Onze laatste aanwinst bij Hub Nijmegen is B
oris Oostveen. Bij Student Consultant kan hij al veel werkervaring opdoen op weg naar een impactvolle carrière! Tijdens zijn studie Bedrijfskunde en Marketing Analytics heeft Boris aan verschillende projecten gewerkt voor opdrachtgevers, wat zijn interesse in het consultancy vakgebied heeft versterkt.  Boris hecht veel waarde aan een gestructureerde planning tijdens een projectsamenwerking. Hierbij werkt hij graag samen met anderen om gezamenlijke doelen te bereiken. Naast zijn studie en werk bij Student Consultant, is Boris sportief op het voetbalveld en in de sportschool.  

Wij heten de nieuwe student consultants welkom bij Student Consultant! Zou jij ook graag willen weten hoe het is om bij ons te werken, klik dan op onderstaande knop!

Werken bij
Inschrijven nieuwsbrief