Oprichting Raad van Advies

16-04-2024

Student Consultant professionaliseert met oprichting van een Raad van Advies  

Met het oog op de groeiambitie heeft Student Consultant sinds enkele maanden een Raad van Advies in het leven geroepen. De oprichters van Student Consultant, Jorick Schilken en Reno Kochanowski, hebben hiermee een drietal ervaringsdeskundigen in hun vakgebied bereid gevonden om advies te geven over onze bedrijfsvoering.  

De Raad van Advies bestaat uit Bas Kodden (hoogleraar Leiderschap & Managementontwikkeling Nyenrode), Monika van Hoogenvest (Chief Marketing Officer Sopra Steria Benelux) en Mario van Vliet (voormalig Global Chief Operations Officer en voormalig lid van de Raad van Bestuur van Deloitte Nederland). De expertise, inspiratie en ondersteuning van de Raad van Advies zullen een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere groei en ontwikkeling van ons bedrijf.  

Bas Kodden heeft zijn ondernemerschap verruild voor wetenschappelijk onderzoek en het schrijven van boeken op het gebied van leiderschapsontwikkeling. Hij is werkzaam als hoogleraar Leiderschap & Managementontwikkeling bij Nyenrode Business Universiteit.  

De passie van Kodden is om van goede leiders en organisaties excellente leiders en organisaties te maken. Hij gelooft dat bevlogen medewerkers met werkgeluk hun competenties en vaardigheden optimaal weten in te zetten. Zijn kennis deelt hij graag met het managementteam van Student Consultant dat een leiderschapstraining volgt gebaseerd op de wetenschappelijk onderbouwde leiderschapstheorieën van Kodden. 

Over de uitdagingen die Student Consultant nu gaat tegenkomen zegt Kodden: "Student Consultant heeft als organisatie een prachtige en krachtige start achter de rug. De ruimte voor verbetering ligt er nu in om de (sterke) vervolggroei van de organisatie effectief en professioneel te laten verlopen." 

Zijn belangrijkste les: “Stap in wanneer je moet, stap uit wanneer je kunt”. 

Mario van Vliet is voormalig Global Chief Operations Officer van Deloitte Consulting en voormalig lid van de Raad van Bestuur van Deloitte Nederland. Hij is momenteel toezichthouder en hoogleraar Information & Technology Management aan de Vrije Universiteit Amsterdam.  

Met zijn ervaring in de adviesbranche en kennis van verschillende sectoren, zal hij Student Consultant verder helpen om de consultancyprojecten naar een hoger niveau te tillen met een focus op strategie, klantgerichtheid en winstgevendheid. 

Volgens van Vliet zit voor Student Consultant verbeterruimte in professionalisering en naamsbekendheid. Hij vindt het belangrijk dat de studenten werken aan projecten waar ze plezier in hebben en waarin ze een bijdrage aan de klant kunnen leveren. 

Zijn motto is: “Never settle, always improve”. 

Monika van Hoogenvest is Chief Marketing Officer Benelux bij Sopra Steria, een in Frankrijk beursgenoteerde digitale business partner. Hiervoor bekleedde ze vergelijkbare functies bij professionele dienstverleners, waaronder Ordina, Korn Ferry en Capgemini.  

Met haar ervaring onder andere op het gebied van branding en marketing zal zij Student Consultant kunnen adviseren over het vergroten van de merkbekendheid en het professionaliseren van de marktbenadering. 

Van Hoogenvest is dan ook vastbesloten om bij te dragen aan de ontwikkeling van Student Consultant. Organisatie breed ziet van Hoogenvest nog kansen voor het bouwen en behouden van waardevolle relaties, voor het leveren van exceptionele waarde en voor het aantrekken en behouden van jong toptalent.   

Van Hoogenvest gelooft in continue beweging om zo te verbeteren. Volgens haar wordt grootsheid niet bereikt door stil te blijven staan. “Grootsheid bereik je alleen door onophoudelijke ambitie en toewijding daaraan!” 

Met een gezamenlijke focus op groei, innovatie en ambitie staat de Raad van Advies klaar om Student Consultant te ondersteunen op alle vlakken van de bedrijfsvoering. Wij zijn trots op onze Raad van Advies en kijken uit naar de verdere waardevolle samenwerking.   

Raad van Advies van Student Consultant bestaande uit Mario van Vliet, Monika van Hoogenvest en Bas Kodden
Terug naar publicaties
Inschrijven nieuwsbrief