Alumni - Lars van Werde

Alumni - Lars van Werde

15-9-2022

Mijn ontwikkeling binnen Student Consultant

Mijn tijd bij Student Consultant heeft een grote impact gehad op mijn professionele groei, vooral door de verschillende uitdagende projecten die ik heb mogen uitvoeren.

Vanaf het begin was het duidelijk dat Student Consultant meer was dan zomaar een bijbaan, waar het begon als een start-up met maar 7 consultants is Student Consultant uiteindelijk binnen 2,5 jaar gegroeid tot een organisatie met meer dan 75 consultants in heel Nederland. Als Project Manager heb ik diverse projecten aangestuurd die niet alleen mijn analytische vaardigheden hebben aangescherpt, maar ook mijn vermogen om strategisch te denken hebben versterkt.

Een van de hoogtepunten was de ontwikkeling van een dynamisch marketing KPI-dashboard voor een vooraanstaande IT-serviceprovider in de Benelux. Deze ervaring gaf me niet alleen de kans om mijn technische vaardigheden toe te passen, maar leerde me ook het belang van datagedreven besluitvorming in de bedrijfswereld. Daarnaast heb ik gewerkt aan het optimaliseren van de sales funnel en klanttevredenheid voor een van de grootste bouwbedrijven in Nederland. Dit project versterkte mijn inzicht in operationele effici├źntie en klanttevredenheid.

Deze zomer kreeg ik de kans om mijn opgedane kennis in de praktijk te brengen tijdens mijn stage bij Oaklins, een ervaring die mijn interesse in M&A verder aanwakkerde. De vaardigheden en het inzicht die ik bij Student Consultant heb ontwikkeld, bleken ontzettend waardevol tijdens mijn stage.

Op dit moment bevind ik me in de laatste fase van mijn Master of Science in Finance & Investments aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Het afronden van mijn laatste vak is de laatste stap voordat ik in januari officieel aan de slag ga bij Oaklins en me voornamelijk zal bezighouden met het adviseren en analyseren van fusies en overnames, en het ondersteunen bij strategische besluitvorming, waarderingen, onderhandelingen en uitvoering van transacties. De combinatie van mijn academische achtergrond en praktijkervaring bij Student Consultant heeft me goed voorbereid op de uitdagingen die nu voor me liggen.

Inschrijven nieuwsbrief