Business & Strategy

Business &
Strategy

Nieuwe klantbehoeftes, concurrentie uit onverwachte hoek en logistieke uitdagingen: tijden veranderen en dus de strategie van uw organisatie of afdeling waarschijnlijk ook. Om de juiste koers te bepalen is veel informatie nodig, zoals marktonderzoeken, concurrentieanalyses en interne onderzoeken. Als alle informatie aanwezig is, is het van belang de strategie uit te werken. daarbij is het cruciaal om alle stakeholders mee te krijgen in de organisatieverandering. Bij de strategie-executie ontstaan weer hele andere uitdagingen. Bij Student Consultant kunnen we organisaties end-to-end helpen, van exploratief onderzoek naar bepaalde vraagstukken, tot strategie-vorming en uitvoering.

Contact opnemen
Huisstijl 7

Afgerond project: Essent

Marktanalyse

Student Consultant heeft in opdracht van Essent advies gegeven over de online aanvraag van zonnepanelen. Hiervoor is de aanpak van verschillende concurrenten geanalyseerd om de best practices in de markt vast te stellen. Deze zijn gebruikt om een advies te geven over verbeterpunten binnen het online proces voor aanvraag van zonnepanelen bij Essent. Daarnaast is er een offertevergelijking gemaakt om advies te geven over de structuur, vormgeving en inhoud van offertes. Essent heeft deze resultaten gebruikt om de marketing activiteiten betreffende zonnepanelen te optimaliseren. 

Essent Logo P Rgb
Consultancy

Wij nemen de regie over projecten om vraagstukken van organisaties te beantwoorden. Wij stellen een plan van aanpak op en voeren het project zelfstandig uit.

Consultancy as a service

Wij stellen de actuele academische kennis van onze student consultants beschikbaar op een as-needed basis. Zo voeren wij tijdsintensieve analyses uit en ondersteunen wij projecten.

Wat wij doen

Ons team bestaat uit studenten van diverse disciplines, wat het mogelijk maakt om hoogwaardig advies te kunnen bieden aan een breed scala van bedrijven. Wij bieden consultancy en consultancy as a service aan, waardoor wij flexibel kunnen inspelen op de specifieke wensen en eisen van onze klanten.

Sectoren Capabilities
1633432875753

Daag ons uit

Heb jij een uitdagend vraagstuk of project waar je het scherpe en vernieuwende perspectief van onze student consultants op los wilt laten? Of heb jij behoefte aan energieke student consultants om jouw projecten extra capaciteit te geven? Neem contact met ons op en dan kijken we samen hoe we jouw vraagstuk kunnen beantwoorden!

Uitdagen
Inschrijven nieuwsbrief