Student Consultant - IT & Cyber Security

 

IT & Cybersecurity

IT is al lang niet meer alleen het ondersteunen van de operatie. Om vooruitstrevend te zijn en een succesvolle organisatie neer te zetten is digitalisering van groot belang. Het selecteren van de juiste software, het verhuizen naar de cloud en het hebben van de juiste systeemarchitectuur, er komt veel bij kijken om digitaal te transformeren. En dan komen daar ook nog de risico’s bij op het gebied van cybersecurity: organisaties van alle soorten en maten worden gehackt, met enorme gevolgen voor de continuïteit van deze organisaties. Bovendien wordt de wet-en-regelgeving steeds complexer. Student Consultant helpt organisaties bij het transformeren van het IT-landschap en het beheersen van cybersecurity risico’s.

Contact opnemen
Student Consultant bezig met desk research op het hoofdkantoor in Tilburg

Afgerond project: PostNL

In kaart brengen applicatielandschap

PostNL had behoefte aan een duidelijke inzage van haar applicatielandschap. Student Consultant heeft daarom advies gegeven over de optimalisatie van het landschap door het eerst in kaart te brengen en vervolgens toekomstbestendig te maken. Het project draagt bij aan het creëren van inzicht in de samenhang van applicaties binnen de afdeling Data Processing, waardoor het oplossen van plotselinge problemen binnen het applicatielandschap een minder tijdsintensief proces wordt. Daarnaast levert de GAP-analyse de benodigde inzichten aan de afdeling Data Processing om verdere stappen te zetten in de richting van optimalisatie en het toekomstbestendig maken van haar applicatielandschap. 

Consultancy

Wij nemen de regie over projecten om vraagstukken van organisaties te beantwoorden. Wij stellen een plan van aanpak op en voeren het project zelfstandig uit.

Consultancy as a service

Wij stellen de actuele academische kennis van onze student consultants beschikbaar op een as-needed basis. Zo voeren wij tijdsintensieve analyses uit en ondersteunen wij projecten.

Wat wij doen

Ons team bestaat uit studenten van diverse disciplines, wat het mogelijk maakt om hoogwaardig advies te kunnen bieden aan een breed scala van bedrijven. Wij bieden consultancy en consultancy as a service aan, waardoor wij flexibel kunnen inspelen op de specifieke wensen en eisen van onze klanten.

Sectoren Capabilities
Student Consultant Mathijs Krol

Daag ons uit

Heb jij een uitdagend vraagstuk of project waar je het scherpe en vernieuwende perspectief van onze student consultants op los wilt laten? Of heb jij behoefte aan energieke student consultants om jouw projecten extra capaciteit te geven? Neem contact met ons op en dan kijken we samen hoe we jouw vraagstuk kunnen beantwoorden!

Uitdagen
Inschrijven nieuwsbrief