Student Consultant - Data & Analytics

 

Data &
Analytics

De wereld van data & analytics is complex: big data, dashboarding, Power BI, data management, data strategiën en data migraties. Organisaties verzamelen heel veel data, en er is ontzettend veel mogelijk om deze data om te zetten in bruikbare informatie om besluitvoering te verbeteren, producten te personaliseren en klanten beter te helpen. Maar gebrek aan tijd, kennis of interesse zorgt ervoor dat veel organisaties deze data niet goed gebruiken. Wij adviseren en bouwen mee om een data-gedreven organisatie te worden, van strategie tot uitvoering, met altijd een focus op het hoofddoel: data gebruiken om de doelen van uw organisatie te bereiken.

Contact opnemen
Drie Student Consultants brainstormen aan tafel op het hoofdkantoor in Tilburg

Afgerond project: Rockwool

Data infrastructuur

Met 1200 medewerkers is Rockwool is op dit moment de wereldwijde marktleider op het gebied van steenwol. Rockwool had behoefte aan advies op het gebied van hun data infrastructuur. Het bedrijf wilde graag meer data-gedreven worden, maar wist nog niet hoe. Om de opties voor Rockwool naar voren te brengen hebben onze student consultants eerst de volledige infrastructuur van Rockwool geïnventariseerd en geanalyseerd op kansen voor verbetering. Vervolgens zijn interviews afgenomen met de medewerkers om te bepalen waar in de dataprocessen de grootste kansen lagen. 

Consultancy

Wij nemen de regie over projecten om vraagstukken van organisaties te beantwoorden. Wij stellen een plan van aanpak op en voeren het project zelfstandig uit.

Consultancy as a service

Wij stellen de actuele academische kennis van onze student consultants beschikbaar op een as-needed basis. Zo voeren wij tijdsintensieve analyses uit en ondersteunen wij projecten.

Wat wij doen

Ons team bestaat uit studenten van diverse disciplines, wat het mogelijk maakt om hoogwaardig advies te kunnen bieden aan een breed scala van bedrijven. Wij bieden consultancy en consultancy as a service aan, waardoor wij flexibel kunnen inspelen op de specifieke wensen en eisen van onze klanten.

Sectoren Capabilities
Student Consultant Mathijs Krol

Daag ons uit

Heb jij een uitdagend vraagstuk of project waar je het scherpe en vernieuwende perspectief van onze student consultants op los wilt laten? Of heb jij behoefte aan energieke student consultants om jouw projecten extra capaciteit te geven? Neem contact met ons op en dan kijken we samen hoe we jouw vraagstuk kunnen beantwoorden!

Uitdagen
Inschrijven nieuwsbrief