Student Consultant - Supply Chain & Operations

Operations

Ontregelingen, kennisverlies en digitalisering: zo maar een aantal uitdagingen op het gebied van Operations. Om klaar te zijn voor de toekomst is een efficiënte operatie van groot belang. Als Student Consultant stomen wij onze klanten klaar voor een succesvolle toekomst. Zo helpen organisaties met documentatie en -optimalisatievraagstukken voor bedrijfsprocessen.

Contact opnemen
Vrouwelijke Student Consultant leidt vergadering op het hoofdkantoor in Tilburg

Afgerond project: DSV

Optimalisatie van een implementatieproces om klanttevredenheid- en retentie te vergroten

Drie van onze student consultants hebben 2 maanden gewerkt aan een vraagstuk van DSV. DSV is een Deens transport- en logistiek bedrijf dat wereldwijde transportdiensten aanbiedt. Door de snelle groei die DSV doormaakte ontstonden er miscommunicaties doordat er geen overkoepelend klant-implementatieproces tussen de verschillende afdelingen bestond. Daarom heeft DSV Student Consultant gevraagd om een advies voor het opstellen van een nieuw implementatieproces. Door het uitvoeren van gestructureerde interviews zijn uiteindelijk de volgende deliverables aangeleverd:

  • Een procesflow;
  • RACI-model ter ondersteuning van de procesflow;
  • SalesTool ter inschatting van gewenste implementatietraject/implementatietijd ;
  • Slidedeck workshop ter introductie van het nieuwe proces gegeven aan leadershipteams. 
     

 

Consultancy

Wij nemen de regie over projecten om vraagstukken van organisaties te beantwoorden. Wij stellen een plan van aanpak op en voeren het project zelfstandig uit.

Consultancy as a service

Wij stellen de actuele academische kennis van onze student consultants beschikbaar op een as-needed basis. Zo voeren wij tijdsintensieve analyses uit en ondersteunen wij projecten.

Wat wij doen

Ons team bestaat uit studenten van diverse disciplines, wat het mogelijk maakt om hoogwaardig advies te kunnen bieden aan een breed scala van bedrijven. Wij bieden consultancy en consultancy as a service aan, waardoor wij flexibel kunnen inspelen op de specifieke wensen en eisen van onze klanten.

Sectoren Capabilities
Student Consultant Mathijs Krol

Daag ons uit

Heb jij een uitdagend vraagstuk of project waar je het scherpe en vernieuwende perspectief van onze student consultants op los wilt laten? Of heb jij behoefte aan energieke student consultants om jouw projecten extra capaciteit te geven? Neem contact met ons op en dan kijken we samen hoe we jouw vraagstuk kunnen beantwoorden!

Uitdagen
Inschrijven nieuwsbrief