Student Consultant - Supply Chain & Operations

Finance &
Pricing

Een efficiënte en betrouwbare Finance afdeling is essentieel voor een gezond bedrijf. Verouderde ERP-systemen en administratie achterstanden kunnen echter roet in het eten gooien. Student Consultant helpt bedrijven met een toekomstbestendige Finance-afdeling, door automatisering en innovatie. Ook helpen we bedrijven en financiële instellingen met financiële vraagstukken op het gebied van pricing, zeer belangrijk met de hoge inflatie, en actuariaat. Onze student consultants hebben de juiste studie-achtergronden en expertise om hier hoogwaardig advies in te leveren.

Contact opnemen
Twee Student Consultants in gesprek met elkaar op het hoofdkantoor in Tilburg

Afgerond project: Visma | Raet

Afrekenmethodieken

Enkele van onze student consultants hebben een project uitgevoerd voor Visma | Raet, een specialist in HR-software en onderdeel van het Noorse bedrijf Visma. Visma | Raet bedient voornamelijk klanten in de sectoren onderwijs, overheid en zorg, waarbij softwareproducten via Europese aanbestedingen worden aangeboden. Het onderzoek richtte zich op complexiteiten in productstructuren, offertes en afrekenmethodieken, veroorzaakt door prijsstrategieën, overnames en langlopende contracten. Samen met Visma | Raet identificeerden we verschillende afrekenmethodieken en analyseerden we hun frequentie per klant. Het onderzoek onthulde complexiteit bij bepaalde klanten, en ons advies was gericht op het verminderen van complexiteit bij klanten waar de omzet niet in verhouding stond tot het aantal afrekenmethodieken. Na het project hebben wij consultancy-as-a-service aangeboden, waarbij we gedurende twee maanden verder werkten aan implementaties en waarbij we omzetberekeningen voor het komende jaar uitvoerden.

Consultancy

Wij nemen de regie over projecten om vraagstukken van organisaties te beantwoorden. Wij stellen een plan van aanpak op en voeren het project zelfstandig uit.

Consultancy as a service

Wij stellen de actuele academische kennis van onze student consultants beschikbaar op een as-needed basis. Zo voeren wij tijdsintensieve analyses uit en ondersteunen wij projecten.

Wat wij doen

Ons team bestaat uit studenten van diverse disciplines, wat het mogelijk maakt om hoogwaardig advies te kunnen bieden aan een breed scala van bedrijven. Wij bieden consultancy en consultancy as a service aan, waardoor wij flexibel kunnen inspelen op de specifieke wensen en eisen van onze klanten.

Sectoren Capabilities
Student Consultant Mathijs Krol

Daag ons uit

Heb jij een uitdagend vraagstuk of project waar je het scherpe en vernieuwende perspectief van onze student consultants op los wilt laten? Of heb jij behoefte aan energieke student consultants om jouw projecten extra capaciteit te geven? Neem contact met ons op en dan kijken we samen hoe we jouw vraagstuk kunnen beantwoorden!

Uitdagen
Onderzoek publieke sector