Nieuwe aanwinsten Tilburg/Eindhoven

Nieuwe aanwinsten Tilburg/Eindhoven

Boost your
  • Experience

07-03-2024

Nieuwe student consultants hub Tilburg

De nieuwe toppers bij Student Consultant hub Tilburg/Eindhoven en stellen zich graag even voor! 

Charlotte Kerckhaert
Onze eerste nieuwe student consultant is 
Charlotte Kerckhaert. Charlotte is een dynamische en ambitieuze studente, ze wil graag haar horizon verbreden en waardevolle ervaring op doen in de wereld van consultancy. Momenteel studeert ze Organisatie- en Managementwetenschappen aan de Universiteit van Tilburg.  

Tijdens haar bestuursjaar bij Active TSB heeft Charlotte zich vol ingezet voor het verbeteren van de onderwijskwaliteit binnen de Tilburg School of Social and Behavioral Sciences. Daarnaast staat Charlotte bekend om haar gestructureerde aanpak en leiderschap. Naast haar studie vind je Charlotte vaak op de Tilburgse Studenten Roeivereniging, Vidar en in de sportschool waar ze haar passie voor sport kan uiten.

Jasmijn van Pinxteren
Onze tweede aanwinst 
Jasmijn van Pinxteren is een gedreven en enthousiaste studente International Business Administration. Ze is geïnteresseerd in vele vakgebieden, waaronder innovatie, projectmanagement en organisatiegedrag. Na haar uitwisseling zocht ze naar een nieuwe uitdaging en waardevolle werkervaring, waarbij Student Consultant de geschikte baan voor haar is naast het studeren. 

Jasmijn is resultaatgericht en gedreven door samenwerking, waarbij ze graag complexe vraagstukken oplost. Buiten haar studie en werk bij Student Consultant, besteed ze haar vrije tijd aan gezelligheid met vriendinnen, sporten en reizen️.  

Nick Ubachs
Ook 
Nick Ubachs komt ons versterken. Hij is een gedreven en leergierige student die niet bang is om de uitdaging aan te gaan! Bij Student Consultant kan Nick zich verder ontwikkelen naast zijn studie, wat voor hem erg belangrijk is. Tijdens zijn studie bedrijfseconomie heeft Nick veel kennis opgedaan over de verschillende onderdelen binnen bedrijven. Ambitieus en sociaal, Nick werkt zowel individueel als in teamverband. 

Naast zijn studie en werk bij Student Consultant, geniet Nick van een drankje en een hapje eten samen met zijn vrienden! 

Marc de Bruin
Onze laatste aanwinst bij Hub Tilburg/Eindhoven is 
Marc de Bruin. Hij is een ambitieuze student die in de afrondingsfase zit van zijn bachelor bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg. Bij Student Consultant ziet hij een kans om zijn analytische en oplossingsgerichte vermogen verder te ontwikkelen en hiermee opdrachtgevers verder te kunnen helpen met al hun vraagstukken! 

Met een scherp analytisch vermogen en een oplossingsgerichte mindset, ziet Marc bij Student Consultant een kans om zijn vaardigheden verder te ontwikkelen en klanten te ondersteunen bij het vinden van effectieve oplossingen voor complexe vraagstukken. 

Wij heten de nieuwe student consultants welkom bij Student Consultant! Zou jij ook graag willen weten hoe het is om bij ons te werken, klik dan op onderstaande knop!

Solliciteren
Inschrijven nieuwsbrief