Nieuwe student consultants hub Maastricht

Nieuwe student consultants hub Maastricht

Boost your
  • Experience

28-03-2024

Nieuwe student consultants hub Maastricht

Dit zijn de nieuwe gezichten van hub Maastricht en ze willen zich graag even voorstellen aan jullie! 

Adriënne Vijverberg
Adriënne 
is momenteel studente MSc in International Business met een dubbele specialisatie in Supply Chain Management en Strategy & Innovation aan de universiteit van Maastricht. Daarnaast ligt haar interesse op het gebied duurzaamheid. Adriënne is actief bij Student Consultant om zo meer ervaring op te doen door middel van uitdagende consultancy projecten. Door het aanbod van voortdurende trainingen wil ze zowel haar persoonlijke als professionele vaardigheden ontwikkelen. Ze is iemand die van aanpakken weet!  

David van Vlissingen
David 
is een gedreven afgestudeerde student in Economie en Bedrijfskunde. Momenteel heeft hij een tussenjaar en vindt hij Student Consultant de ideale bijbaan om praktische bedrijfservaring op te doen. Naast zijn studie is David actief geweest binnen de non-profit stichting ‘Mara Maastricht’. Tot slot geniet hij van sport, draait muziek en brengt hij tijd door met vrienden. Met zijn leergierigheid, flexibiliteit en teamspirit is David een aanwinst voor Student Consultant!  

Ivo Verbissen
Ivo
houdt ook van een uitdaging. Na een tijdje in de thuiszorg gewerkt te hebben is hij nu helemaal op zijn plek bij Student Consultant. Bij Student Consultant kan hij zijn kennis die hij tijdens bachelor International Business aan universiteit in Maastricht heeft opgedaan toepassen op projecten. Het werken met bedrijven uit diverse sectoren is één van de grootste redenen dat Ivo in de consultancy wilde werken, voornamelijk omdat hij zo een beter idee kan krijgen wat hij later in het bedrijfsleven kan betekenen. Daarnaast is hij graag aan het sporten en altijd in voor een hapje en een drankje. 

Wij heten de drie nieuwe student consultants welkom bij Student Consultant! Zou jij ook graag willen weten hoe het is om bij ons te werken, klik dan op onderstaande knop!

Werken bij
Inschrijven nieuwsbrief