Student Consultant - Marketing & Sales

Marketing &
Sales

Om te groeien moet je meegaan met de verandering. Traditionele vormen van marketing werken niet altijd meer voldoende, en ook de sales afdeling moet nieuwe manieren vinden om klanten te vinden en te behouden. Maar hoe positioneer je je producten of diensten in de huidige markt? Hoe maak je gebruik van de mogelijkheden omtrent digitalisering, sociale media en personalisatie om je organisatie naar grote hoogte te brengen? Als Student Consultant weten we wat er nodig is om als organisatie succesvol te zijn op dit gebied, en we kunnen jou helpen hetzelfde te bereiken!

Contact opnemen
Student Consultants in gesprek aan tafel op het hoofdkantoor in Tilburg

Afgerond project: Nijsen Company

B2C-marktonderzoek

Nijsen Company is een duurzame producent van veevoer. Door reststromen uit de voedingsmiddelenindustrie in heel Europa te verzamelen en om te zetten in veevoer dragen zij bij aan een groen klimaat. Op het moment van het project opereerde Nijsen alleen nog op de B2B-markt. Nijsen wilde echter onderzoeken of de B2C-markt van veevoer interessant is voor hen om te betreden. Daarvoor hebben twee van onze student consultants een exploratief onderzoek gedaan ter verkenning van deze markt. Dit is gedaan door (I) een Macro-analyse, (II) Meso-analyse en (III) SWOT-analyse. Deze onderzoeken hebben Nijsen inzicht gegeven in de positie van concurrenten en de krachten die de markt beïnvloeden. In een vervolgproject is er onderzocht op welke manier Nijsen het beste de markt kan betreden. Dit is gedaan door het opstellen van een positioneringsstrategie en het uitwerken van de distributiemogelijkheden.

Consultancy

Wij nemen de regie over projecten om vraagstukken van organisaties te beantwoorden. Wij stellen een plan van aanpak op en voeren het project zelfstandig uit.

Consultancy as a service

Wij stellen de actuele academische kennis van onze student consultants beschikbaar op een as-needed basis. Zo voeren wij tijdsintensieve analyses uit en ondersteunen wij projecten.

Wat wij doen

Ons team bestaat uit studenten van diverse disciplines, wat het mogelijk maakt om hoogwaardig advies te kunnen bieden aan een breed scala van bedrijven. Wij bieden consultancy en consultancy as a service aan, waardoor wij flexibel kunnen inspelen op de specifieke wensen en eisen van onze klanten.

Sectoren Capabilities
Student Consultant Mathijs Krol

Daag ons uit

Heb jij een uitdagend vraagstuk of project waar je het scherpe en vernieuwende perspectief van onze student consultants op los wilt laten? Of heb jij behoefte aan energieke student consultants om jouw projecten extra capaciteit te geven? Neem contact met ons op en dan kijken we samen hoe we jouw vraagstuk kunnen beantwoorden!

Uitdagen
Inschrijven nieuwsbrief