People & Organizations

People &
Organizations

Mensen vormen jouw organisatie. De juiste mensen en organisatiestructuur zijn daarom cruciaal om je doelen te bereiken. Maar tijden veranderen, en zo ook je organisatie. Dit zorgt voor uitdagingen: Hoe trek ik de juiste mensen aan? Wat voor organisatiestructuur past bij mijn bedrijf of afdeling? Hoe zorg ik dat mijn werknemers klaar zijn voor digitalisering en verandering? Onze student consultants helpen je met het beantwoorden van deze vragen, zodat jouw organisatie bestaat uit de juiste mensen, en deze mensen werken in een omgeving waar ze kunnen excelleren.

Contact opnemen
Huisstijl Foto 1 (1)

Afgerond project: SOS International

Optimaliseren team dynamieken en prestaties

Een projectteam van Student Consultant heeft anderhalve maand gewerkt aan een vraagstuk van SOS International. Dit bedrijf is de grootste onafhankelijke alarmcentrale van Nederland. De hulpverleners van SOS International zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om mensen te helpen bij onvoorziene situaties. SOS International zorgt voor de juiste hulp, zowel in Nederland als ver daarbuiten. Student Consultant heeft SOS international geholpen door zich te verdiepen in het contact tussen de verschillende teams binnen het bedrijf om de samenwerkingen tussen de teams te verbeteren om uiteindelijk de prestaties van de gehele organisatie naar een hoger niveau te tillen.

7151115 Sos International
Consultancy

Wij nemen de regie over projecten om vraagstukken van organisaties te beantwoorden. Wij stellen een plan van aanpak op en voeren het project zelfstandig uit.

Consultancy as a service

Wij stellen de actuele academische kennis van onze student consultants beschikbaar op een as-needed basis. Zo voeren wij tijdsintensieve analyses uit en ondersteunen wij projecten.

Wat wij doen

Ons team bestaat uit studenten van diverse disciplines, wat het mogelijk maakt om hoogwaardig advies te kunnen bieden aan een breed scala van bedrijven. Wij bieden consultancy en consultancy as a service aan, waardoor wij flexibel kunnen inspelen op de specifieke wensen en eisen van onze klanten.

Sectoren Capabilities
1633432875753

Daag ons uit

Heb jij een uitdagend vraagstuk of project waar je het scherpe en vernieuwende perspectief van onze student consultants op los wilt laten? Of heb jij behoefte aan energieke student consultants om jouw projecten extra capaciteit te geven? Neem contact met ons op en dan kijken we samen hoe we jouw vraagstuk kunnen beantwoorden!

Uitdagen
Inschrijven nieuwsbrief