Klantcase Triaspect - Student Consultant

Triaspect

 

AI Toepassingen 

Student Consultant heeft een exploratief onderzoek uitgevoerd voor Triaspect gericht op het onderzoeken van bruikbare AI-toepassingen voor de organisatie.  

Om dit te realiseren heeft Student Consultant eerst een dataonderzoek uitgevoerd waarbij de datakwaliteit en datastructuur inzichtelijk zijn gemaakt en zijn geanalyseerd. Hierna zijn door middel van desk- en field research meerdere AI-toepassingen onderzocht op basis van de data van Triaspect. De mogelijkheden die hieruit opgekomen zijn hebben onze student consultants getoetst door middel van meerdere interviews met medewerkers en klanten van de organisatie. Hieruit zijn vijf belangrijke AI-toepassingen voor de organisatie naar voren gekomen.  

Deze vijf toepassingen zijn verwerkt in een eindpresentatie die gegeven is in de vorm van een workshop. Dankzij het exploratieve onderzoek en de workshop heeft Triaspect duidelijk welke AI-toepassingen toegevoegde waarde opleveren voor de organisatie.  

Triaspect (1)
 • Icon Exploratieve Onderzoeken

  Frisse blik

  Student Consultant biedt vernieuwende inzichten door middel van een fris perspectief.

 • Icon Ai

  Up-to-date academische kennis

  Doordat onze student consultants universitaire studenten zijn beschikken zij over up-to-date academische kennis.

 • Icon Strategie

  Zelfstandigheid & Kwaliteit

  Student Consultant biedt zelfstandigheid en kwaliteit door trainingen en coaching van ervaren consultants.

Student Consultant Mathijs

Daag ons uit

Heb jij een uitdagend vraagstuk of project waar je het scherpe en vernieuwende perspectief van onze student consultants op los wilt laten? Of heb jij behoefte aan energieke student consultants om jouw projecten extra capaciteit te geven? Neem contact met ons op en dan kijken we samen hoe we jouw vraagstuk kunnen beantwoorden!

Uitdagen
Inschrijven nieuwsbrief