Consultancy

 

Consultancy

In de consultancy sector zijn er talloze consultancy partijen actief. Bij Student Consultant richten we ons op diverse gebieden, waaronder strategie, verandermanagement, IT, data, finance en optimalisatie. Wij werken samen met consultancy kantoren op het gebied van trainingen, coaching, mentoring en projecten. De vraag naar nieuw talent in de consultancy markt is hoog. Met ons uitgebreide netwerk van gedreven studenten kan Student Consultant een belangrijke rol spelen in het voldoen aan die vraag. Ontdek de waarde van onze frisse perspectieven en innovatieve oplossingen in de dynamische wereld van consultancy met onze consultancy as a service. Hierbij helpen wij uw organisatie om nog meer klantimpact te maken.

Contact opnemen
Huisstijl 9
Newcraftgroup

Marktonderzoek naar autonomous vehicles

Ondersteuning geboden in een marktonderzoek naar autonomous vehicles, uitgevoerd door NewCraft. In samenwerking met de consultants van NewCraft hebben onze consultants bedrijven geanalyseerd op het gebied van de ontwikkeling van autonome voertuigen. Het doel van dit project was het in kaart brengen van innovaties en ontwikkelingen van de belangrijkste spelers op de ze internationale markt.

Overzicht van alle cases
Consultancy

Wij nemen de regie over projecten om vraagstukken van organisaties te beantwoorden. Wij stellen een plan van aanpak op en voeren het project zelfstandig uit.

Consultancy as a service

Wij stellen de actuele academische kennis van onze student consultants beschikbaar op een as-needed basis. Zo voeren wij tijdsintensieve analyses uit en ondersteunen wij projecten.

Wat wij doen

Ons team bestaat uit studenten van diverse disciplines, wat het mogelijk maakt om hoogwaardig advies te kunnen bieden aan een breed scala van bedrijven. Wij bieden consultancy en consultancy as a service aan, waardoor wij flexibel kunnen inspelen op de specifieke wensen en eisen van onze klanten.

Sectoren Capabilities
1633432875753

Daag ons uit

Heb jij een uitdagend vraagstuk of project waar je het scherpe en vernieuwende perspectief van onze student consultants op los wilt laten? Of heb jij behoefte aan energieke student consultants om jouw projecten extra capaciteit te geven? Neem contact met ons op en dan kijken we samen hoe we jouw vraagstuk kunnen beantwoorden!

Uitdagen
Inschrijven nieuwsbrief