Wil jij je studententijd maximaal benutten en relevante werkervaring opdoen als consultant middels een flexibele gecompenseerde bijbaan naast je studie? Ben jij een ambitieuze bedrijfskundige of data-gerelateerde student, die op zoek is naar een uitdaging met prima compensatie? Dan zijn wij de perfecte match!

Al overtuigd en hier belandt om te solliciteren? Klik hieronder!

Wat biedt Student Consultant jou?

Werkplezier

Enerzijds een leuke en informele werkomgeving binnen Student Consultant en anderzijds onderdeel zijn van de formelere werkomgeving van de “echte” consultancy kantoren binnen L&vS Group én van onze opdrachtgevers!

Sfeerfoto: beerpong met student consultants

Een boost van je CV

Relevante werkervaring middels een flexibele academische bijbaan naast je studie. Je werkt aan uitdagende consultancy projecten voor de grootste bedrijven van Nederland!

Sfeerfoto: Student Consultant achter laptop

Ontwikkeling als ondernemer

Veel mogelijkheden om eigen input te leveren en zo impact te hebben op onze bedrijfsvoering. Door het uitvoeren van je organisatorische functie binnen onze platte organisatiestructuur (acquisitie, marketing of human resources), krijg je de kans om ons snelgroeiende bedrijf mede vorm te geven!

Sfeerfoto: Student consultant geeft presentatie aan collega's

Ontwikkeling als consultant

Steile leercurve door het toepassen van je academische kennis in de praktijk, het volgen van (consultancy) trainingen van diverse consultancy kantoren én de coaching van de ervaren consultants van BluPoint tijdens onze projecten. Ontwikkel (consultancy) vaardigheden die jou een voorsprong bieden in je carrière!

Sfeerfoto: Student Consultant achter laptop

Een combinatie van plezier en professionaliteit

Leuke activiteiten met je collega’s. Denk hierbij aan actieve en competitieve activiteiten zoals paintballen, karten, teambuilding activiteiten en nog veel meer. Ook wordt er na afloop altijd gezellig geborreld. Wij blijven immers studenten!

Sfeerfoto: Student Consultants in overleg

Sfeerfoto: Student Consultants

Waar zijn wij naar opzoek?

Wij zoeken ambitieuze studenten met een bedrijfskundige of data-gerelateerde studieachtergrond die ervaring op willen doen als consultant:

 

  • Minimaal 60 ECTS op WO-niveau of bezig met je pre-master
  • Minimaal 12 maanden aaneengesloten beschikbaar
  • 16-20 uur per week beschikbaar

 

Solliciteer hier!

Stel ons je vragen of solliciteer nu!

Wil jij meer weten over werken bij Student Consultant? Plan dan een digitale kop koffie in met een van onze student consultants. Weet jij al zeker dat jij ons wilt komen versterken? Solliciteer dan direct!

Tim van Student Consultant
Tim van der Linden
Recruitment Director / Consultant