Publieke Sector

 

Publieke
Sector

Ontdek de kracht van Student Consultant in de publieke sector. Wij bieden maatschappelijke oplossingen voor decentrale overheden, rijksoverheid, onderwijsinstellingen, non-profit organisaties en zorginstellingen. Van het ondersteunen bij verbetertrajecten, het uitvoeren van exploratieve onderzoeken tot het data-gedreven maken van organisaties, onze expertise helpt uw organisatie te excelleren. Kies voor innovatieve oplossingen en maak samen met ons een positieve impact op de maatschappij.

Contact opnemen
Huisstijl 10
278876Db 8E1f 4F94 B1bd 450144E9c104

Analyseren datagebruik en opstellen implemenatieplan datastrategie

Student Consultant heeft voor Radboud Universiteit gewerkt aan een analyse over het datagebruik binnen de divisie Campus & Facilities. Door middel van meerdere interviews met de werknemers van C&F en een deskresearch heeft Student Consultant een implementatieplan opgesteld voor de datastrategie binnen C&F. Dit implementatieplan bevat handvaten voor (I) een opslagbeleid, (II) categorisatie van de data en (III) het aanstellen van eigenaren voor deze data. Het plan is zorgvuldig opgesteld, kijkend naar de universele wet- en regelgeving voor alle universiteiten binnen Nederland. Radboud Universiteit kan met dit implementatieplan een way of working implementeren waarbij gegevens overtolligheid tegen wordt gegaan, gegevens snel opgevraagd kunnen worden en er efficiënt samengewerkt kan worden. 

Overzicht van alle cases
Consultancy

Wij nemen de regie over projecten om vraagstukken van organisaties te beantwoorden. Wij stellen een plan van aanpak op en voeren het project zelfstandig uit.

Consultancy as a service

Wij stellen de actuele academische kennis van onze student consultants beschikbaar op een as-needed basis. Zo voeren wij tijdsintensieve analyses uit en ondersteunen wij projecten.

Wat wij doen

Ons team bestaat uit studenten van diverse disciplines, wat het mogelijk maakt om hoogwaardig advies te kunnen bieden aan een breed scala van bedrijven. Wij bieden consultancy en consultancy as a service aan, waardoor wij flexibel kunnen inspelen op de specifieke wensen en eisen van onze klanten.

Sectoren Capabilities
1633432875753

Daag ons uit

Heb jij een uitdagend vraagstuk of project waar je het scherpe en vernieuwende perspectief van onze student consultants op los wilt laten? Of heb jij behoefte aan energieke student consultants om jouw projecten extra capaciteit te geven? Neem contact met ons op en dan kijken we samen hoe we jouw vraagstuk kunnen beantwoorden!

Uitdagen
Inschrijven nieuwsbrief